Методика проведення інтерв’ю у форматі соціального ток-шоу «Говорить Україна» - Петрина, Лілія (Інтегровані комунікації, 2017)
У статті аналізуються методики проведення інтерв’ю із героями у форматі телевізійних ток-шоу на прикладі проекту «говорить Україна», що виходить на телеканалі «Україна». мета статті – формування методики проведення інтерв’ю із героями для формату соціального ток-шоу. У ході дослідження використано наступні методи: бібліографічний – для визначення теоретичної бази дослідження; метод аналізу і синтезу – для вивчення напрацювань дослідників у даній сфері та визначення існуючих методик проведення інтерв’ю; метод спостереження – для визначення основних особливостей роботи журналістів у форматі соціального ток-шоу; метод моделювання – для формування методики проведення інтерв’ю для формату соціального ток-шоу на прикладі програми «говорить Україна». Результатом дослідження є власна методика проведення інтерв’ю. Дане дослідження може бути корисним для студентів зі спеціальності «журналістика», а також для фахівців, які працюють у форматі телевізійних ток-шоу.