Редагування в період рукописної книги - Повар, Анна (Інтегровані комунікації, 2017)
У статті вивчено роль редагування рукописної книги у процесі зародження редагування і визначення функцій редактора. Здійснено аналіз рукописних пам’яток і показано мету втручання редактора (упорядника, перекладача, переписувача) в текст. Дослідження виконано у межах вивчення дисципліни «основи редакторської майстерності». DOI: https://doi.org/10.28925/2524-2644.2017.3.18