Іміджеві заходи Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка - Горбенко, Галина (Інтегровані комунікації, 2018)
У цьому матеріалі описано іміджеві заходи Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка протягом 2017–2018 навчального року за такими напрямами: 1) іміджеві освітні заходи та проекти; 2) співпраця з роботодавцями; 3) лідерство та розвиток персоналу; 4) корпоративна культура; 5) стан розвитку науки; 6) соціально-гуманітарні заходи, конкурси та фестивалі; 7) волонтерська діяльність та студентські благодійні акції; 8) спортивне життя; 9) перемоги студентів; 10) участь в університетських заходах; 11) студентське самоврядування. Розглянуто також степендіальне забезпечення студентів, подано інформацію про контингент студентів соціальних категорій цього періоду за освітніми рівнями, курсами та джерелами фінансування.