Проведення круглого столу з видавцями-практиками щодо питань підготовки фахівців з видавничої справи та редагування - Масімова, Лариса (Інтегровані комунікації, 2018)
Звітний матеріал за результатами проведення круглого столу «Актуальні питання підготовки фахівців з видавничої справи та редагування», що відбувся 25 травня 2018 року та був спрямований на вивчення запитів видавців-практиків щодо компетентностей молодих спеціалістів. Наведено перелік розглянутих під час засідання питань, названо учасників круглого столу.