Наповнення краєзнавчого електронного мультиресурсу «Київ: відомий та невідомий» на платформі Wiki - Ісаєнко , Олександр (Інтегровані комунікації, 2019)
У Київському університеті імені Бориса Грінченка студентами, які навчаються в Інституті журналістики на спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», у межах функціонування Інформаційноаналітичного центру з 2018–2019 навчального року на платформі Wiki розпочато тестове наповнення Краєзнавчого електронного мультиресурсу «Київ: відомий та невідомий», в якому міститимуться відомості про документи, в яких описано історію міста, а також карти, плани і схеми адміністративних територій та історичних місцевостей в різні періоди, малюнки і фотографії, на яких зображено вулиці, будівлі, маєтки Києва, побутові речі, одяг, прикраси, знаряддя праці киян, культові споруди, пам’ятки культури, витвори мистецтва тощо. Сформульовано соціокультурні завдання реалізації Проекту, серед яких – зрощення глибокої поваги до віковічних народних та дотримання і примноження унікальних місцевих традицій Києва, прищеплення потягу до давніх мистецьких традицій Києва, творче і вміле використання безцінної історичної та культурної спадщини київської землі у розбудові незалежної, соборної і процвітаючої України, виявлення, оберігання та популяризація місцевих пам’яток природи, матеріальної і духовної культури Києва, донесення до прийдешніх поколінь безцінних історичних краєзнавчих знань про політичний, економічний, культурний та релігійний розвиток Києва як визначального осередка української народності і державності. Подано методичні рекомендації з наповнення Краєзнавчого електронного мультиресурсу «Київ: відомий та невідомий» на платформі Wiki. Структура і технічна платформа Проекту були розроблені Науково-дослідною лабораторією інформатизації освіти спільно з кафедрою бібліотекознавства та інформології Інституту журналістики Університету Грінченка.