Рецензія на монографію «Видавнича діяльність в умовах розвитку новітніх технологій: вивчення запитів фахівців» - Водолазька, Світлана (Інтегровані комунікації, 2019)
Монографія «Видавнича діяльність в умовах розвитку новітніх технологій: вивчення запиту фахівців» вийшла друком наприкінці 2019 р. Над темою дослідження працював колектив авторів кількох рейтингових вищих навчальних закладів України (Інститут журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка, Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки). Ініціаторами теми наукового дослідження стали науковці кафедри видавничої справи Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка (керівники теми – Масімова Л. Г., канд. наук із соц. комунік., зав. кафедри; Вернигора Н. М., канд. наук із соц. комунік., доц. кафедри). У монографії висвітлено сучасний стан видавничої діяльності, технологічні та інноваційні стратегії видавничого сектору та тенденції і перспективи розвитку видавничої діяльності.