Чуканова С. О. Бібліотекознавство та інформологія у системі вищої освіти США: Монографія. Покажчик змісту - Дмитренко, Тетяна (Інтегровані комунікації, 2019)
В монографії розглянуто організаційно-методичні засади професійної підготовки фахівців із бібліотекознавства та інформології у системі вищої освіти США: структуру та зміст, форми організації, спрямованість професійної підготовки на забезпечення професійної мобільності цих фахівців. Визначено та обґрунтовано напрями використання досвіду США у модернізації професійної підготовки фахівців інформаційної, бібліотечної та архівної справи в Україні.