Наукова та проєктна діяльність кафедри видавничої справи Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка (всеукраїнські та міжнародні проєкти, стажування) - Вернигора, Ніна; Хомінський, Сергій (Інтегровані комунікації, 2021)
У статті досліджується історія розвитку наукового та проєктного напрямів у діяльності кафедри видавничої справи Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка протягом 2016–2021 років. Проаналізовано участь викладачів і студентів кафедри у міжнародних програмах академічної мобільності та в міжнародних науково-дослідних проєктах. Зібрано й структуровано інформацію щодо розробки та подання заявок на одержання грантів, зокрема й тих, які здобули перемоги. Досліджено історію наукових публікацій викладачів кафедри, зокрема тих, які вийшли у виданнях, що індексуються в наукометричних базах даних “Scopus” та “Web of Science”. Узагальнено дані щодо участі викладачів і студентів кафедри у всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях. Окреслено подальші перспективи наукової та проєктної діяльності кафедри.