Медіазнавчі студії в науковому та освітньому дискурсах: реалізація дослідницького напряму «Бібліотечна журналістика: медіапрактики в навчальному процесі» - Поліщук, Тетяна (Інтегровані комунікації, 2022)
МЕДІАЗНАВЧІ СТУДІЇ В НАУКОВОМУ ТА ОСВІТНЬОМУ ДИСКУРСАХ: РЕАЛІЗАЦІЯ ДОСЛІДНИЦЬКОГО НАПРЯМУ «БІБЛІОТЕЧНА ЖУРНАЛІСТИКА: МЕДІАПРАКТИКИ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ»