Підготовка сучасних медіаюристів: юридичний захист ЗМІ та журналістів - Усенко, Юлія (Інтегровані комунікації, 2021)
Запропонована тема має своєю метою розкрити важливий аспект діяльності фахівців-юристів, які будуть працювати з різними представниками засобів масової інформації і надавати кваліфіковану юридичну допомогу редакціям ЗМІ і журналістам в питаннях порушень їх професійних прав. Завдання вивчення наданого матеріалу — визначитися з поняттям «юрист» у сфері прав захисту ЗМІ, ознайомитися з правовими актами, що регламентують діяльність фахівців даної сфери, дати роз’яснення щодо необхідності впровадження в освітній процес ЗВО підготовки сучасних медіаюристів.