«АстудіЯ». Десять років практики заради вищої якості - Ангелова, Мар’яна (Інтегровані комунікації, 2022)
Цього року навчально-виробнича майстерня тележурналістики Факультету журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка відзначає свій десятирічний ювілей.