Соціальна динаміка діяльності бібліотеки Київського університету імені Бориса Грінченка - Зотова, Вікторія; Матвійчук, Оксана (Інтегровані комунікації, 2016)
Розглянуто загальні тенденції розвитку бібліотек у ВНЗ як соціокультурних центрів. Проаналізовано соціокультурну складову частину діяльності бібліотеки Київського університету імені Бориса Грінченка, відзначено її позитивну соціокультурну динаміку.