Науково-дослідна робота кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка (2012–2015) - Поліщук, Тетяна (Інтегровані комунікації, 2016)
У статті йдеться про заснування кафедри реклами та зв’язків з громадськістю та її чотирирічну діяльність у стінах Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка. Окреслено етапи розвитку кафедри, наукові та фахові здобутки її працівників, вміщено звіт про низку заходів зорієнтованих на розвиток вищої освіти та популяризацію навчального закладу, що були організовані та проведені науковцями кафедри.