Методика викладання фахових дисциплін англійською мовою в Інституті журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка - Вернигора, Світлана (Інтегровані комунікації, 2016)
У публікації представлена методика викладання фахових дисциплін англійською мовою в Інституті журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка. Методи реалізації зазначеної практики продемонстровані на прикладі дисциплін спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю»: «Копірайтинг у рекламі», «Копірайтинг в PR», «Соціальна реклама», «Теорія масової інформації», «Комунікаційні стратегії».