Комунікаційні і маркетингові заходи в програмах просування територій - Чечулін, Олексій (Інтегровані комунікації, 2016)
У статті описуються комунікаційні і маркетингові заходи з просування територій. Автор припускає, що такі дії – рекламні кампанії, виставки, культурні події, партнерські проекти тощо – повинні бути скоординовані і підпорядковані загальній маркетинговій стратегії. У статті подається стислий огляд специфіки маркетингової діяльності територій у країнах, що раніше входили до складу СРСР. Автор констатує наявність певних нюансіву цій діяльності, зокрема недоліків адміністративного, соціально-політичного і маркетингового характеру.