Жанри наукової періодики (Методичні рекомендації щодо формування структури і рубрикації текстів) - Вернигора, Ніна (Інтегровані комунікації, 2016)
Статтю упорядковано на основі редакційних досліджень матеріалів, що подаються авторами до друку. Вивчено та згруповано ті помилки, які найчастіше повторюються в текстах. З інформаційною метою розроблено методичні рекомендації, що стануть в пригоді авторам-початківцям під час підготовки тексту статті (наукового повідомлення, тез наукової доповіді) та сприятимуть поліпшення якості авторських матеріалів.