Взаємодія держави і ЗМІ в питаннях регулювання інформаційного поля - Герасименко, Олена (Інтегровані комунікації, 2016)
У статті розглянуто питання регулювання інформаційного поля. Зокрема, окреслено основні напрями співпраці держави та засобів масової інформації. Також розглянуто ключові нормативно-правові документи, що допомагають зрозуміти роль ЗМІ та взаємозв’язок з інформаційною політикою країни.