Інформаційно-психологічна війна проти населення України як сучасна реальність: стан проблеми і шляхи подолання наслідків - Маркова, М. В.; Марков, А. Р. (Інтегровані комунікації, 2016)
У статті йдеться про сучасні реалії інформаційно-психологічної війни проти населення України: названо її головні ознаки та завдання, окреслено основні об’єкти деструктивного інформаційно-психологічного впливу, розглянуто наслідки впливу на індивідуальну свідомість.