Принципи та пріоритети розвитку Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка - Горбенко, Галина (Інтегровані комунікації, 2016)
Статтю підготовлено за матеріалами «Програми розвитку Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка на 2016–2021 роки», що була представлена на Великій вченій раді університету та Зборах трудового колективу у вересні 2016 року.