Термін «плебсологія» в українській мові - Іващенко, Вікторія (Інтегровані комунікації, 2017)
У статті розкрито зміст терміна «плебсологія», проаналізовано його застосування і трактування в різних наукових галузях. Наведено похідні термінологічні уиворення. Запропоновано екскурс в історію.