Рецензія на конспект лекцій Н. В. Іовхімчук «Дитяча література» - Вернигора, Ніна (Інтегровані комунікації, 2018)
Курс лекцій н. в. Іовхімчук «Дитяча література» підготовлений для студентів факультету педагогічної освіти та соціальної роботи. навчальне видання спрямоване на розширення кола знань студентів, ознайомлення їх з багатством художніх творів української та зарубіжної літератур, що можуть зацікавити учнів молодшого шкільного віку, з метою навчити майбутніх педагогів вмінню керувати читанням своїх вихованців. До певної міри це навчальне видання може також зацікавити студентів-видавців, які вивчають предмет «редагування дитячої літератури».