Шпак В. І. Поліграфія: книга редактора: навчальний посібник. Покажчик змісту - Вернигора, Світлана (Інтегровані комунікації, 2018)
Кафедра видавничої справи Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка презентує новий навчальний посібник, автором якого є доктор історичних наук, професор, директор видавництва ДП «Експрес-об’ява» в. І. Шпак. «Поліграфія: книга редактора» – перший навчальний посібник серії навчальних видань для вищої школи.