Курбан О. В. Сучасні інформаційні війни в мережевому он-лайн просторі: навчальний посібник. Покажчик змісту - Курбан, Софія (Інтегровані комунікації, 2016)
Новий навчальний посібник сучасного дослідника інформаційного простору і педагога вищої школи кандидата наук із соціальних комунікацій О. В. Курбана вийшов друком у 2016 році. Автор пропонує до вивчення актуальні проблеми сьогодення.