Жанри наукового стилю: структура, лексика, синтаксис - Данилюк, Юлія (Інтегровані комунікації, 2017)
У статті названі та описані жанри наукового стилю. авторка роботи з’ясовує особливості архітектоніки наукових текстів, вивчає їх лексичні і синтаксичні особливості. Матеріал до статті зібрано й упорядковано у межах дисципліни «основи редакторської майстерності», змістовий модуль «Редагування наукових текстів» (викладач – доцент кафедри видавничої справи Інституту журналістики Верниигора Н. М.).