Збереження авторського стилю під час редагування літературного перекладу (на прикладі порівняльної характеристики трьох редакцій перекладу казки-притчі Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц») - Онищенко, Оксана (Інтегровані комунікації, 2017)
У статті розглянуто й проаналізовано лексичну колористику українських перекладних видань казки-притчі антуана де сент-екзюпері «Маленький принц». Для дослідження обрано видання у перекладах Леоніда Кононовича, Анатолія Жаловського, Анатолія Перепаді.