Вітання з нагоди п’ятиріччя Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка - Журналістики, Інститут (Інтегровані комунікації, 2021)
ВІТАННЯ З НАГОДИ П’ЯТИРІЧЧЯ ІНСТИТУТУ ЖУРНАЛІСТИКИ КИЇВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ БОРИСА ГРІНЧЕНКА