Проєктна діяльність у формуванні фахових (спеціальних) компетентностей майбутніх фахівців - Єжижанська, Тетяна; Осмоловська, Олена; Харченко, Олег (Інтегровані комунікації, 2021)
У статті висвітлено роль методів проєктів у навчанні студентів Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка. Названо й схарактеризовано фестивалі, гуртки й проєкти, які організовуються на кафедрі видавничої справи. Вказано мету і завдання цих заходів, проаналізовано результати і напрацювання, описано роль і місце фестивалів, гуртків, проєктів у навчальному процесі. Зазначено, які фахові компетентності формуються під час викладання курсів, що вивчають студенти-журналісти освітньої програми «Видавнича справа та редагування». Автори доходять висновків про можливості проєктів у розвитку фахових компетентностей та їхню важливість у досягненні програмних результатів навчання.