Міжнародна діяльність кафедри бібліотекознавства та інформології Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка - Стамбол, Ігор (Інтегровані комунікації, 2021)
У статті досліджено основні віхи розвитку міжнародної діяльності кафедри бібліотекознавства та інформології Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка протягом 2016–2021 рр. Проаналізовано участь викладачів і студентів кафедри у міжнародних програмах академічної мобільності та міжнародних науково-дослідних проєктах. Продемонстровано показники щодо розробки й подання заявок на одержання грантів, зокрема й щодо заявок, які здобули перемоги. Проаналізовано наукові публікації викладачів кафедри, які увійшли у видання, що індексуються в наукометричних базах даних “Scopus” та “Web of Science”. Подано узагальнені дані щодо участі викладачів і студентів кафедри у всеукраїнських та міжнародних науковопрактичних конференціях.