Міжнародна діяльність кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Інституту журналістики Університету Грінченка за 2016–2021 рр. - Коток, Влада; Порхун, Лідія (Інтегровані комунікації, 2021)
У статті досліджено міжнародну діяльність кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Київського університету ім. Б. Грінченка. Підрозділ активно співпрацює з іноземними університетами та бере участь у великій кількості міжнародних програм, серед яких відома багатьом Erasmus+. Студенти кафедри також активно залучаються до міжнародної діяльності, виграють грантові програми. Викладачі та адміністрація роблять усе можливе для того, щоб укласти якомога більше вдалих для обох сторін угод та надати студентам більше можливостей для розвитку. У статті здійснено спробу пояснити, для чого потрібна модернізація освіти, підкреслити необхідність міжнародних контактів та їхню користь.