Соціокультурний потенціал освітянських бібліотек - Матвійчук, Оксана (Інтегровані комунікації, 2021)
Рецензія на книгуОсвітянська бібліотека в сучасній системі соціокультурних комунікацій : метод. рек. / НАПН України, ДНПБ України ім. В.О. Сухомлинського ; [авт.-упоряд.: С.М. Глазунова, Я.М. Ніколаєнко, Я.Є. Сошинська ; наук. ред.: Т.В. Добко, Л.О. Пономаренко]. — К., 2019. — 74 с. — (Серія «На допомогу професійній самоосвіті працівників освітянських бібліотек» ; вип. 22). — Режим доступу : https://dnpb.gov.ua/wp content/uploads/2019/07/Educational_Library_in_the_Socio-Cultural_Communications_2019.pdf.