Особливості редагування науково-популярних текстів для публікації в мережі Інтернет - Полковенко, Тарас (Інтегровані комунікації, 2016)
У статті проаналізовано специфіку редагування науково-популярних текстів для публікації в мережі інтернет на рівні опрацювання фактичного матеріалу та роботи над стилем.