Розроблення серії книжкових видань для дітей: перший досвід командної роботи - Ярмак, Наталія; Єленська, Лілія (Інтегровані комунікації, 2016)
Підставою для написання статті став перший досвід командної роботи у видавничом упроекті «СловОпис» (автор проекту Руслана Костур). Завдання проекту – розробити серію книжкових видань для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку з метою популяризації української мови на замовлення видавництва «АССА». Було вирішено розробити серію книжок з наліпками, на яких написані та проілюстровані рідковживані слова української мови. Серія отримала назву «Прикрась життя українською». У розробленні проекту брали участь студенти-видавці та студенти-рекламісти.