Структурна модель інформаційних онлайн-мережевих процесів - Курбан, Олександр (Інтегровані комунікації, 2016)
У статті представлено аналіз теоретико-методологічного дослідження інформаційних процесів у соціальних онлайн-мережах. Проаналізовано попередні наукові роботи за темою, що представлені лише фрагментарними розробками. Пропонується авторська структурна модель інформаційних онлайн-мережевих процесів, яка складається з трьох елементів – високих цифрових, гуманітарних та психотехнологій.