Бібліотечна педагогіка, або Виховання книгою - Матвійчук, Оксана (Інтегровані комунікації, 2016)
Висвітлено теоретичні питання розвитку бібліотечної педагогіки, визначено її функції та завдання. Розкрито основні форми і методи роботи бібліотекаря й вчителя у процесі виховання книгою. На конкретних прикладах доведено актуальність реалізації бібліотечної педагогіки в сучасній школі та бібліотеці.