Навчальний посібник «Комп’ютерна графіка: Adobe Photoshop CC». Анотація - Женченко, Ігор (Інтегровані комунікації, 2017)
Новий навчальний посібник старшого викладача кафедри видавничої справи Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка Ігоря Женченка і доцента кафедри видавничої справи та редагування Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка Марини Женченко вийшов друком на початку 2017 року. Навчальне видання адресовано студентам вищих навчальних закладів та слухачам спеціалізованих курсів, де вивчають комп’ютерну графіку, макетування і верстку різних типів видавничої продукції.