Практико-орієнтоване навчання під час підготовки бакалаврів Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка - Горбенко, Галина (Інтегровані комунікації, 2018)
У статті йдеться про створення підґрунтя для розвитку практико-орієнтованого навчання в Інституті журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка, обґрунтовано переваги такого навчання під час здобуття кваліфікації бакалавра. З цією метою в інституті розроблено та створено низку центрів практичної підготовки студентів. Наведено результати, що свідчать про поліпшення якості освіти. окреслено перспективи подальшого розвитку освітнього процесу на практичному підґрунті.